.
.

De Weverij

Inmiddels zijn alle appartementen verhuurd!

aan de Frederikstraat in Tilburg

de Weverij | Huren in Hartje Tilburg!

Midden in het hart van de binnenstad worden maar liefst 170 schitterende nieuwe appartementen gerealiseerd. Graag laten we je kennis maken met de Weverij Tilburg! Gelegen aan de Frederikstraat voel je de bruisende stad direct onder je voeten. Geniet van de prachtige weidse uitzichten over het mooie Tilburg.

170 huurappartementen, verdeeld over 2 iconische gebouwen, dat is de Weverij Tilburg. De appartementen zijn onderverdeeld in diverse typeringen. Zo zijn er Junior appartementen die voor sociale verhuur bestemd zijn en is er een divers aanbod aan huurappartementen in het vrije huursegment. Kies je voor een 2, 3, of 4-kamerappartement? Of misschien wel voor een van de Maisonnettes? De Weverij heeft het allemaal.

De ligging, met alle voorzieningen binnen handbereik in combinatie met de karaktervolle architectuur maken de Weverij Tilburg een echte toplocatie om te wonen. Wacht daarom ook niet langer en schrijf je via de button hieronder.

Interesse?

Veel variatie

De Types

Kies je voor een 2, 3, of 4-kamerappartement? Of misschien wel voor een van de Maisonnettes? De Weverij heeft het allemaal.

Duidelijk en helder uitgelegd

Procedure

Hoe bemachtig je nou zo'n uniek appartement in De Weverij? Lees onze procedure en je bent volledig op de hoogte.

Statig en Stijlvol

Het complex

Wonen in het midden in het gezellige bruisende centrum van Tilburg? Binnenkort in verhuur.

Middenin het centrum van Tilburg

Hier ontstaan de appartementen van de Weverij Tilburg

Een nieuw stukje Tilburg; De Frederikstraat vormt de verbinding tussen de Emmapassage en de Heuvelstraat. Aan dit nieuwe deel van de Frederikstraat vind je de Weverij.

Een bruisende winkelstraat op een van de meest hippe plekken van Tilburg. Van de beste restaurants tot de gezelligste bars, van gyms tot de meest trendy kledingwinkels en om de hoek van het Tivolipark. Dat is het voordeel van urban living!

Weverij Tilburg

Contact

NMG Vastgoed BV
Verhuurteam De Weverij

Telefoonnummer: 088-2007030
maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur

E-mail: deweverij@NMG.nl