3 - Kamerappartementen

De 3 - kamerappartementen van De Weverij zijn verdeeld over de twee gebouwen. Er zijn maar liefst 85 appartementen van dit type, onderverdeeld in diverse subtypes.

Geef jij de voorkeur aan íets meer leefruimte? Dan is dit type bij uitstek geschikt door de twee slaapkamers die dit type telt. De subtypes verschillen allemaal op detail van elkaar qua indeling maar hebben de volgende zaken gemeen: zo heeft het appartement een badkamer met modern Villeroy & Boch sanitair én een separaat toilet. Ook is er in de living geruime plaats voor een riante zit- alsook een eethoek die grenst aan de open Novitelli keuken met Whirlpool inbouwapparatuur. Plek genoeg om heerlijk te eten met vrienden of familie. Naast de twee fijne slaapkamers heeft dit type een aparte berging voor jouw was- en droogmachine – wel zo handig. Laten we natuurlijk het heerlijke balkon niet vergeten. Zie jij jezelf hier al zitten?

Wij hebben het appartement reeds afgewerkt met vliesbehang en het wit gesausd. Daarnaast is het appartementen voorzien van een zwevende dekvloer en houten plinten. Een fijne basis zodat jij jouw eigen stijl aan het appartement kan toevoegen.

Variant J

Fijne features

✔ 3 - kamerappartement
✔ Gelegen aan de Emmapassage
✔ Woonoppervlakte van ca. 115 m2
✔ Twee terrassen (ommuurde buitenplaats) van beide ca. 11 m2
✔ Living met open keuken
✔ Keuken Novitelli met inbouwapparatuur van Whirlpool
✔ Twee slaapkamers
✔ Badkamer met modern sanitair