4 - Kamerappartementen

De 4 - kamerappartementen van De Weverij zijn verdeeld binnen gebouw West. Er zijn 7 appartementen van dit type, onderverdeeld in een viertal subtypes. Ook hier geldt wederom dat de subtypes onderling van elkaar op detail en indeling verschillen. Bekijk ze snel!

Aan ruimte geen gebrek in dit riante 4 - kamerappartement binnen dit project. Een type met een ruime lichte living dankzij de unieke raampartijen. Deze heerlijke lichte living heeft door de grootte diverse indelingsmogelijkheden. Aansluitend aan de living is een riante open keuken van Nivotelli voorzien van Whirlpool inbouwapparatuur, waar plek genoeg is voor een grote gezellige eettafel. Heerlijk om met vrienden en familie lang te tafelen. Daarnaast beschikt dit type over een drietal (slaap)kamers. Het appartement beschikt tevens over een ruime badkamer met Villeroy & Boch sanitair, een separaat toilet en een handige berging voor je wasmachine en/of droger. Een echte fijne feature binnen dit appartement is toch wel het heerlijke balkon!

Binnen het appartement zijn alle wanden voorzien van vliesbehang en in het wit gesausd. Daarnaast is het appartementen voorzien van een zwevende dekvloer en houten plinten. De afwerking van de vloer is helemaal aan jou.

Subtype AA3

Fijne features

✔ 4 - kamerappartement
✔ Gelegen aan de Frederikstraat
✔ Woonoppervlakte van ca. 98 m2
✔ Loggia (op een hoek gelegen) van ca. 7 m2
✔ Living met open keuken
✔ Keuken Novitelli met inbouwapparatuur van Whirlpool
✔ Drie slaapkamers
✔ Badkamer met modern sanitair