Junior Appartementen

In project De Weverij zijn 35 appartementen met een huurprijs binnen de sociale huursegment. We noemen ze de Junior Appartementen. Dit type is verdeeld over de beide gebouwen van het project en de appartementen vind je op de diverse verdiepingen en worden uitgevoerd in diverse subtypes.

Woon je in een junior appartement dan is dat comfortabel wonen met dezelfde luxe afwerking als de overige types; van een (aparte) ruime slaapkamer tot een fraaie woonkamer met open keuken van Novitelli voorzien van inbouwapparatuur van Whirlpool. Verder vind je in het Junior appartement een badkamer voorzien van Villeroy & Boch sanitair en een separaat toilet – wel zo prettig natuurlijk. De Junior appartementen beschikken allemaal over een aparte berging voor jouw wasmachine en droger. In een Junior appartement is het gewoon heerlijk wonen.

Binnen het appartement zijn alle wanden voorzien van vliesbehang en in het wit gesausd. Daarnaast ligt er reeds een zwevende dekvloer en zijn er al houten plinten gemonteerd. De afwerking van de vloer is helemaal aan jou!

Subtype C

Fijne features

✔ Sociale huurwoning
✔ Woonoppervlakte van ca. 49 m2
✔ Living met open keuken
✔ Keuken Novitelli met inbouwapparatuur van Whirlpool
✔ Eén slaapkamer
✔ Badkamer met modern sanitair
✔ Gelegen aan de Emmapassage