HUURPRIJZEN VAN € 2.000,- TOT € 2.200,- PER MAAND

Maisonnette

Op zoek naar een zeer riant appartement op de bovenste verdiepingen gelegen met prachtig uitzicht over het centrum van Tilburg? Lees dan snel verder. Want de Maisonnettes van De Weverij zijn gelegen aan de Frederiksstraat op de bovenste verdieping van het gebouw. Deze types bestaan uit een tweetal woonlagen die zorgen voor een riant appartement vol mogelijkheden.

Een prachtig maisonnette met twee woonlagen. Van dit type zijn er slechts twee beschikbaar. Via de entree betreed je de hal die je toegang biedt tot de riante woonkamer met (half)open Novitelli keuken voorzien van Whirlpool inbouwapparatuur en een heerlijk balkon. De ruime woonkamer biedt zeer veel indelingsmogelijkheden. Door de vele raampartijen beschik je over heel veel licht.

Heerlijk thuiswerken in je appartement? Dat kan, want grenzend aan de woonkamer heb je de beschikking over een aparte kamer die perfect dienst kan doen als werkkamer.

Via de trap vanuit het woongedeelte bereik je de verdieping. Op deze verdieping heb je nog drie slaapkamers een badkamer en een extra separaat toilet. Of misschien maak je liever van die extra slaapkamer een fijne inloopkast en werk je straks fijn vanuit huis in je werkkamer. Op deze verdieping is ook nog een tweede balkon te vinden – hoe uniek is dat!

Al het sanitair is van Villeroy & Boch. Daarnaast hebben wij hebben het appartement reeds afgewerkt met vliesbehang en het wit gesausd en is het appartementen voorzien van een zwevende dekvloer en houten plinten. Een goede basis om van dit appartement jouw thuis te maken.

Subtype CC

Fijne features

✔ Maisonnette
✔ Gelegen aan de Frederikstraat op de bovenste verdieping
✔ Woonoppervlakte van ca. 195 m2
✔ Twee terrassen van ca. 6 en 7 m2
✔ Extra werkkamer
✔ Twee woonlagen
✔ Living met open keuken
✔ Keuken Novitelli met inbouwapparatuur van Whirlpool
✔ Drie slaapkamers
✔ Heerlijke inloopkast
✔ Badkamer met modern sanitair