Staat je vraag wellicht hierbij?

FAQ

Hoe kan ik een appartement huren bij Weverij Tilburg?
Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de procedure én informatie over de appartementen. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en je wordt geïnformeerd zodra er nieuws is! De verhuur van de appartementen gaat volledig digitaal via deze projectwebsite.

Wat is de minimale huurperiode?
De huurovereenkomst die je sluit ga je aan voor onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden.

Waar kan ik mijn auto parkeren?
Je kunt je auto parkeren bij de openbare parkeergelegenheden. Je kunt bij de gemeente Tilburg een parkeervergunning aanvragen. Er zijn maar een beperkt aantal parkeervergunningen beschikbaar. Niet alle woningen komen hiervoor in aanmerking.
Parkeren - Gemeente Tilburg.

Heb ik een berging tot mijn beschikking?
Ieder appartement beschikt over een kleine inpandige berging in het appartement en iedere huurder heeft toegang tot de gemeenschappelijke fietsenstallingen op de begane grond en of eerste verdieping. Een deel van de appartementen heeft aanvullend een externe berging op de eerste verdieping.

Hoe worden de woningen verwarmd?
De warmtevoorziening in de woning wordt geregeld via een Energie opwekkingsinstallatie (EOI). Hiermee wordt een duurzame oplossing geboden voor fossiel brandstofgebruik. Warmte en tapwater worden door de betreffende leverancier (Vaanster) van het systeem geleverd, hierin heb je als huurder geen keuzevrijheid.

Wanneer worden de appartementen opgeleverd?
Alle woningen zijn per direct beschikbaar. Zie pagina 'Appartementen selecteren' voor de beschikbare woningen.

Zijn er naast de maandelijkse huurprijs nog bijkomende kosten?
Naast je huurprijs per maand betaal je ook een bedrag aan servicekosten. Dat zijn de kosten van de woning die de verhuurder bovenop de kale huurprijs berekent voor specifieke leveringen en diensten. Daarnaast moet je rekenen op bijkomende eigen kosten, zoals bijvoorbeeld elektriciteit en water, maar ook een internet- en tv-abonnement. De servicekosten zijn € 65,- per maand.

Hoe zijn de appartementen op van de Weverij afgewerkt?
De wanden in de appartementen zijn voorzien van vliesbehang en in het wit gesausd. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van een zwevende dekvloer en houten plinten. De vloer kun je geheel naar eigen smaak plaatsen. De badkamer is voorzien van tegelwerk tot het plafond en ingericht met modern sanitair van Villeroy & Boch. De ingebouwde keuken is van Novitelli en heeft fraai inbouwapparatuur van Whirlpool.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met NMG Vastgoed.
deweverij@NMG.nl